Tønsberg-basert webutvikling

programvareutvikling med webteknologi

Vi elsker webutvikling! Vi spesialiserer oss innen alle aspekter av webutvikling, og leverer webapplikasjoner fra Tønsberg i Vestfold

Webutvikling

Har du et brennende ønske om å virkeliggjøre din idé?

Vi tilbyr skreddersydde tjenester innen utvikling av webapplikasjoner. Trenger du et bookingsystem, intranett, eller har en brennende foretningsidé, hjelper vi deg å få det på nett.

Webapplikasjon eller nettside

Det er en stor forskjell på en vanlig nettside og en webapplikasjon, selv om de tilsynelatende ser like ut. Den største forskjellen er at en nettside er til for å markedsføre din bedrift, samt gi informasjon til dine beøskende. En webapplikasjon gjør ikke dette. En webapplikasjon er rett og slett et dataprogram som betjenes via nettleseren.

En webapplikasjon er ofte delt i to. Den ene delen kjøres i nettleseren, og kalles Frontend. Det er denne delen man ser, og trykker rundt i. Den andre delen kjøres på en server. Denne delen kalles Backend. Ofte er hovedjobben til backend-serveren å verifisere og behandle informasjon som kommer fra backend, samt å kommunisere med en database, som benyttes til å lagre informasjonen på.

Vi leverer både backend og frontend løsninger. Vi vil benytte teknologier som samsvarer mest med produktet du ønsker å lage.

Ønsker du ikke å tenke på det tekniske? Vi har lang erfaring, og hjelper deg med hele prosessen. Vi tar din investering i digitale tjenester på alvor, og det er vårt ytterste mål å levere brukervennlige og effektive webapplikasjoner.

Avtal en gratis befaring på telefon i dag!

Vi leverer det du trenger

Typiske webapplikasjoner er intranett, bookingsystemer, kalendere, nettbutikker og lignende. Devalo er stolte av å kunne levere skreddersydde webapplikasjoner bygget med den fremste teknologien på markedet.

Kontakt oss

Bruk skjemaet under for å kontakte oss. Vi gleder oss til å bli kjent med deg, din organisasjon, og hvordan vi kan hjelpe deg til mer suksess

954 14 221